Het feest is bijna voorbij.
Lieve Dushi's
Aan alles komt helaas een eind. 30 juni vertrek ik van het zeer ernstige muggige,mooie, zonnige, strandige, zeeige, happy hourige, gekleurd huizige, salsa-ige, polar-en-amstel-bright-drinkige, chillige, dushi-ige, leuke, geweldige Curacao naar het regenachtige, gestructureerde, haastige, koude, stressige, fietserige, saai gekledige, stoeptegelige, alle mensen zijn lekker wit, lekkere bedderige, gezellige-brabandse Nederland.
Ik zou nog even vertellen waarom ik eerder terug moet komen. In Nederland moest ik voor school net voordat ik wegging twee toetsen nog halen. Ik heb ze allebei niet gehaald. Eentje omdat ik drie minuten te laat was en eentje gewoon niet gehaald. Nu heb ik alles geprobeerd om die toetsen hier te mogen doen of later of anders maar dat is helaas niet gelukt. Dus nu had ik besloten om eerder terug te komen. Ik kom op 1 juli om 9.40 uur 's ochtend aan op Schiphol.
Wat heb ik de afgelopen dagen/weken nog gedaan hier. Toen Tim weg was heb ik eerst een week moeten bijslapen. Wat was ik kapot van het laat naar bed gaan en het vroeg opstaan. Dus die week heb ik wat bijgeslapen, stage gelopen en ben ik het huis uit geweest voor boodschapjes, strand, happy hours en stage, the usual. Ik heb de afgelopen tijd veel geshopt. Allerlei leuke souveniertjes, parfum, een mooi horloge en hele mooie schoentjes. Hoe ik het allemaal mee ga krijgen? I don't no!! Natuurlijk is het wk hier ook helemaal hot dus voetbal kijken hoort er ook bij. Zaterdagochtend vroeg opstaan en om half acht klaar zitten. Er liep zelfs een camera en interviewer rond die mij even zenuwachtig een diepte-interview gaf: Hoe gaat het? Ben je hier op vakantie of stage (ben ik nu nog niet bruin genoeg???), Wat vind je van de wedstrijd en waarom? Oke bedankt. Dat allemaal met een te strakke broek aan, een te strak shirt aan en met een (fout montuur) zonnebril op waar je de ogen niet door kon zien. Wat een goede interviewer! Verder hebben we zaterdag ook nog gewakeboard. Ik ben er geen talent in. Er zijn wel twintig filmpjes gemaakt waar ik hele mooie vallen maak. Zondag was het helaas slecht weer dus heb ik mijn kamer maar is uitgemest (een hele vuilniszak vol troep weggegooid) en 's avonds het altijd mooie wet en wild. Dit keer echt wet want het regende heel hard, lekker verfrissend in de regen dansen. Zo hadden Sas en ik ook een wedstrijd, wie krijgt de meeste keer een dans aangeboden of opgedrongen van een Antaliaan. Stand einde avond: 7-7.
Deze week laatste weekje stage en afscheid. Dinsdag had ik al afscheidsdiner/evaluatie van mijn begeleidster op het eiland. Heel gezellig. Woensdag hele dag strand gedaan, maar een beetje verfikt;). En vanavond afscheidsdiner van Mast (mascha) die het eiland morgen gaat verlaten, natuurlijk even stappen. Morgen het echte afscheid op stage en 's middags lekker strand en stappen ‘savonds. Dan moeten we zaterdag vroeg op want ik, Suus en Chantie gaan naar.........BONAIRE!!!!!! In een heerlijk vliegtuigje waar 7 of 9 personen in passen vliegen we om 8 uur naar Bonaire. Daar verblijven we één nacht waar we gaan duiken, chillen en zuipen:D.
Zooooo... volgende week echt mijn laatste dagen. Nog lekker strandhangen, chillen, bruin worden, pannenkoeken bakken, inpakken en wat andere mooie dingen doen.
Genieten jullie nog maar even van je rust, als ik weer thuis ben wil ik natuurlijk iedereen weer spreken!
Dikke sunshi! Ayo lieve dushi's, tot snel!!!
Mirja.
Tsja mirja,
geniet er nog maaar even voordat je weer onder paps en mams hoede komt...
het weer is hier ondertussen aan de betere kant dus dat zal je overgang versoepelen..
deze week nog maar even alle dingen doen die je nog wil doen en mooie souveniertjes kopen!!
toedeloe
geniet van je laatste daagjes!!
en ik zie het wel zitten hoor om in de toekomst n keertje samen op vakantie naar Curaçao te gaan ;)
huur ik jou als gids in..
heel veel plezier in Bonaire, heb je iig de B en C al gehad
nou tot snel en alvast een goede reis!!
liefs!! :D
Jammer voor je dat het alweer voorbij is zo te lezen kon je er geen genoeg van krijgen. Veel plezier op Bonaire.
Coen
Jeeej ben je bijna weer terug!!! Ik vind het niet erg hoor :P.
Geniet er nog van de laatste dagen zonder verantwoordelijkheid naar iemand toe! Veel plezier op bonaire
Lief!
Snap dat het toch wel een beetje kut is om naar huis te gaan! Maar ben blij dat ik donderdag mee kan gaan om je op te halen =)
Dikke kus! En veel plezier nog!
x
he meisie van me!
Tja ik snap je dubbele gevoelens, maar ben blij dan ik je weer in mijn armen mag sluiten.
Geniet nog even van je echte vakantie daaro en tot donderdag!
heeeeeele dikke x
Lieve schat!
Geniet nog lekker van die mooie dagen daar.. Vooral Bonaire! You lucky bastard :)
See you soon darling,
XXXX
Ha die Myrna,
tja als je dan voor zoiets vervelends als 2 tentamens eerder terug naar huis moet dan moet je natuurlijk eerst nog even extra genieten. Vooral dat zwemmen met dolfijnen zou ik ook graag een keer willen doen.
He geniet nog van de laatste dagen, inmiddels is het hier speciaal voor jou ook tropisch warm. Ik ben donderdag ook op Schiphol om mijn ouders op te halen, ik zal zwaaien als je aan komt vliegen;). Goeie reis en tot snel,
Bert en Lilian