Wist je dat.....
- Deze blog al twee weken klaar had maar dat internet het nu pas weer doet.
- De eerste muis is gespot op mijn kamer.
- Er laatst een kakkerlak dood lag in mijn kamer, waarom die dood is gegaan is een raadsel.
- Antalianen zeggen dat Nederlanders een leguaan een boomkip noemen.
- Je zonder rijbewijs kan rijden op CuracaoJ.
- Een struisvogelhamburger erg lekker is, vooral als je naar struisvogels aan het kijken bent.
- Sas en ik ongeveer drie uur achter elkaar liedjes kunnen meezingen (van het dondert en het bliksemt tot oh, oh Den Haag en I want to see the rainbow high in the sky)
- Mijn schriftelijke verantwoording van mijn scriptie goed is en dat ik druk bezig ben met mijn lesjes.
- Als ik mijn kast open dat er dan allemaal muggen uit komen.
- De vier meiden van boven weg zijn.. We missen jullie!!!!
- Tim op bezoek was.
- Ik eerder naar huis kom, waarschijnlijk woensdag 30 juniL.
- En dat Tim opstap gewoon even vier bekende tegenkwam.
- Alles kan op Curacao.
- We naar de Aloe Vera plantage waren geweest en Tim twee flessen drinken heeft gekocht waar hij erg gezond van wordt.
- Internet het al weer twee weken niet doet, hoe irritant!
- Mijn haar een stuk is gegroeid, en blonder is!
- Ik vorige week donderdag en vrijdag de hele klas heb gedraaid.
- Ik mijn verjaardag heb ingeluid om op een stuk of 15 strandbedjes, die op elkaar waren gestapeld, te gaan staan en te dansen!
- Ik bijna overal Frans Duijts aanvraag, vooral om huisgenoten te pesten!
- We vorige week donderdag met dolfijnen zijn gaan zwemmen.
- Dat ik een kus van een dolfijn heb gekregen en haar heb later zingen.
- Door de straat lopen met alleen ons ondergoed aan weleens voor komt.
- We het straatnaambordje willen jatten.
- Ik naar Sint-Maarten ga!
- Ik nog maar 2 weken stage heb.
- Dat ik een hele goede kapster ben, knippen en verven en het is niet mislukt!
- Het met die dikke negers maar niet wilt opschieten, en ik daar heel gelukkig mee ben.
- We vier poezen geadopteerd hebben, een poes en drie kleine baby kittens.
- Mijn voet steeds beter gaat, ik loop al bijna niet meer mank..
- Ik in de tijd van Curacao maarliefst anderhalf keer ben gaan trainen in het zwembad.
- De bioscoop heel erg koud is, we trekken dan onze lange broeken en truien aan anders vries je dood.
- Een leguaan best wel te pruimen is, alleen zitten er heeel veel botjes aan. Zo'n 90% bot en 10% vlees.
- Er een competitie is, wie er het bruinste is.
- Mijn kamer een zooi is... wie had dat niet verwacht?
- We dinsdag naar Campo gaan, hoerenclub van Curacao.
- Mijn ouders de pontjesbrug zo fascinerend vonden dat elke keer als het open ging ze de camera pakte en een filmpje ervan maakten.
- We al vier maanden meezingen met ay esta dushi en dat we vorige week de songteksten ervan hebben opgezocht. Nu zijn we erachter waarom al die Antalianen ons zo verlekkerd aankijken als we het zingen, paar vertalingen: Vul me met liefde, ik ben jou fantasie staand , liggend op een zij. En zo meer...
- Er ontzettend veel gaten in de weg zitten.
- Ik vals zing, het is me hier meerdere malen tegen me gezegd. Behalve als iedereen wat gedronken heeft vinden ze mijn zangkunsten ge-wel-dig!
- Je 's ochtends een koude douche hebt, 's middags een warme en 's avonds weer een koude, rara hoe kan dat?
- Mijn lamp in badkamer eindelijk gemaakt is, al zie ik er nu een stuk witter uit in de douche.
- Sas en ik heel vaak aanstekers kwijt raken.
- Geen roze scooter meer heb maar een zilveren.
- Er laatst een dropje mij kwam vergezellen in mijn bed, het resultaat bruine strepen op mijn benen.
- Muggen kut zijn.
- Er nog heel wat te shoppen valt op Curacao!!
- We laatst zaten de discussiëren, welke kleur heeft nu een briefje van tien euro en hoe ziet die van vijftig eruit, heb je er ook een vijfentwintig???
- Als het regent, ook heel hard regent!
- Het stinkt op Curacao. Ik ruik regelmatig een rioollucht in mijn kamer en je wilt niet weten hoe het ruikt als je langs de isla rijd.
- Als ik iets kwijt raak denk aan het liedje: don't worrie, about a thing, because every little thing is gonna be all right.
- Mijn muur al flink vol hangt met kaarten, tekeningen en nog meer kaartenJ.
- Sas en ik i would stay van krezip tweestemming kunnen zingen.
- Ik laatst helemaal gek werd omdat ik in een andere supermarkt paprika chips zag liggen!!!!!
- We toch wel veel gaan stappen.
- Een 9.5 heb gekregen voor mijn stage en afstuderen!!
- Ik bijna elke ochtend om zeven uur op mijn stage moet verschijnen, fris en fruitig.
- Er hele kleine vliegjes zijn die heel hard steken.
- We met de negen meiden shirtjes hebben later drukken (ons huisshirt) met op de achterkant Yellow House Korsou 2010 en al onze bijnamen.
- Mijn bijnaam mier is.
- Er heel wat huisgeheimen zijn.
- Als je iets wilt gebruiken uit de keuken het eerst moet afwassen.
- Ik fan ben geworden van maaltijden die zo snel mogelijk klaar zijn.
- Wet en Wild meestal ook Wet en Wild is.
- Ik een super tijd op Curacao heb en nog lang niet naar huis wil!
Sunshi!!!
Ayo, Mirja.
Hé meisie, wat is het toch geweldig zo ver in een warm land. Geniet nog maar ff. Gelukkig kom je toch snel terug! ;-)
hele dikke knuffel
Wat een heerlijke weetjes.. Ik zal ze goed onthouden.
En wat goed van je scriptie!
Kind ik ben trots op je.
Tot zeeeeer binnekort en dan geef ik je weer een lekkere knuffel :)
XXX
Ik bijna overal Frans Duijts aanvraag, vooral om huisgenoten te pesten!
hij was live in tilburg en hij was goed!!! jammer dat je dat gemist hebt...
Er heel wat huisgeheimen zijn --> hier ben ik wel heel benieuwd naar!
geniet nog van de laatste weken.
dikke kuzzzzz
Chick!
Hahaha heeerlijke punten!
Enjoy!!
Bighug!
Ook al hebben we geen berichten meer gestuurd we hebben wel je site gevolgd en wat is het daar super zeg alleen jammer van je voet. De foto's zijn echt geweldig en we krijgen zo een goeie indruk hoe je het daar allemaal beleeft ook heb je een heel goed punt gehaald voor je stage, echt geweldig.
We zitten midden in een verbouwing. Er wordt een stuk aan het huis gebouwd op de 1e etage en alle muren en badkamer gaan eruit en maken een hele nieuwe indeling op de 1e etage, dat wil dus zeggen dat wij met 5 personen op de zolder slapen en dat de woonkamer vol staat met opgeslagen bedden en kasten.
Daarin tegen missen we nog de Mirja koekjes en cake en als je weer terug bent zouden we het heel fijn vinden als je ons komt opzoeken en even lekker bijkletsen.
Nu een bericht van Laurens:ik mis het voorlezen.
ik krijg een nieuwe kamer.
wat heb je in curasoa gedaan
groetjes laurens en tieneke.
Wat leuk gedaan meis! zo kom je nog eens iets te weten ;) Ik ben benieuwd je weer te zien en nóg meer verhalen van je te horen! (ik heb jou ook heel veel te vertellen!!)
Ik hoor morgen of ik geslaagd ben, dat laat ik dan meteen weten! ;)
Gelukkig tot snel! =) liefs!!
He die Mirja!
Wat leuk al die WEETJES!!! Nooit geweten anders dat ze daar leguanen eten. jakkes. Maar ja, wat de boer niet kent....Goed joh, die 9.5!! Ze zitten hier vast op je te wachten. Het is te hopen dat de zomer nog eens echt begint hier want anders wordt jij nog ziek. Hele fijne dagen nog daar, goede reis terug alvast en tot gauw! xxx
Heeee liefste schat !
Wat super leuk om te lezen, heb veel gelachen haha! Heb ook net mn eindgesprek gehad over mn scriptie, 6,7 kon beter, maar fuck it ;-) VOLDOENDE, HEEEEEUJ =D
Lieverd, ik ben blij dat ik je snel weer zie!
Dikke kus "Dikke lebber"
Je beste vriend =D
nou ik ben blij dat ik van frans duiijts af ben whahahahahahah!!!!!!!!!!!!
Wanneer doen we weer Karaoke? Zonde om niks te doen met onze talenten!
Sunchi!